wandelen Derde wandeling – Koekelare

Op 4 mei worden we opgewacht in Koekelare door onze allerbeste Guy de Schryver, die de wandeling zal voorbereiden en heeft aangeboden om voor die dag onze gelegenheidsgids te zijn.

Guy zal ons een korte uitleg geven over Koekelare bij aankomst , waarna we een wandeling maken van ongeveer 5 km.
Daarna kunnen we een glaasje drinken in een gezellig cafeetje, van waaruit we daarna per huifkar, je leest het juist ! een gezellige tocht maken door de streek !
We sluiten de dag af in een pittoresk cafeetje, waar we samen nog een boerenboterham met uitjes en augurken ( 7 €) kunnen eten of een heerlijke côte à l’os met pellepatat en groentjes ( 11,80 €)

Ons lijkt dit alvast een héél leuk programma

Jou ook ? Wil je mee ?

Afspraak op de markt van Koekelare om 14 uur, waar je gratis kan parkeren. Daar geraken met het openbaar vervoer is wat moeilijker, maar kan. Je neemt dan de trein naar Kortemark en kan van daaruit met de belbus naar Koekelare. We kunnen carpoolen voor wie vanuit Oostende vertrekt en kijken om gezamenlijk de belbus te nemen voor wie met de trein arriveert. Dat vraagt gewoon een beetje organisatie en een beetje goeie wil !

Stuur als de bliksem een mail naar info@polaris-wvl.be om je plaats alvast te bespreken en te melden hoe je je naar Koekelare wil begeven.

Heb je een eigen wagen en ben je bereid nog andere mensen mee te nemen vanuit Oostende ?zo ja, over hoeveel plaatsen beschik je ?

Wil je graag meerijden met iemand ?

Verkies je het openbaar vervoer en kom je tot Kortemark ?

We vragen ook dat dan je zeker 10 € pp op onze rekening nummer BE 738-0187156-65 van Polaris vzw stort, voor de huifkartocht, want de huifkar reserveren betekent ook dat we de huifkar moeten betalen natuurlijk… na ontvangst van je bijdrage op onze rekening tegen ten laatste 20 april , is je plaats dan ook definitief gereserveerd !!

Wij zijn er in iedere geval helemaal klaar voor !

Graag tot dan,

Guy en Sabine

In samenwerking met