enquête genderdysforie Wil je een enquête over genderdysforie invullen?

Polaris heeft een aanvraag van een studente ontvangen. Eliya legt in haar bericht even uit hoe haar enquête over genderdysforie in elkaar zit.

Beste

Ik zit in mijn 6e jaar humane wetenschappen op OLVP Humaniora in Sint-Niklaas. Als thema van mijn eindwerk koos ik gender en daarbij het onderwerp genderdysforie. Uit dit onderwerp kwam de volgende onderzoeksvraag: ‘wat zijn de effecten van genderdysforie op de persoon in kwestie?’ Met deze enquête zal ik proberen hierop een antwoord te geven. Ik nam contact op met Vlaamse organisaties die zich inzetten omtrent travestie en transeksualiteit. Op deze manier kon ik een groep van ongeveer 150 personen bereiken.
Deze enquête telt 60 vragen die zeer vlot in te vullen zijn. Op het einde van de enquête kan u uw emailadres invullen om op de hoogte te worden gehouden van de resultaten. In mei 2014 zal mijn eindwerk worden doorgemaild. De informatie blijft vertrouwelijk.
Gelieve deze enquête in te vullen VOOR 24 april 2014.
Alvast bedankt voor uw medewerking!

Link naar enquête genderdysforie

 

Eliya Merckx
OLVP Humaniora Sint-Niklaas – Humane wetenschappen
eliya.merckx@olvp.be

In samenwerking met