Foto’s

Antwerpen

Een reis rond de wereld was ons beloofd en dat is wat we kregen in amper 3 uur de tijd !

PRIDE4EVERY1

Met Polaris naar de uitbundige Pride4every1 ! De stad Brussel kleurt fleurig, de regenbogen alom tegenwoordig, de zon volop van de partij, de partijen ook en uiteraard een mooie delegatie van Polaris…

Boeverbos 15mei

Donderdag 15 mei hebben vertegenwoordigers van Polaris een ludieke actie gevoerd aan de ingang van het Provinciehuis Boeverbos, om aandacht te vragen voor IDAHOT.

Koekelare 2014-05-04

Zondag 4mei. Onder een blakende zon staat onze jarige Guy ons op te wachten met een, jawel, mooie roze feesthoed op ! De ene auto na de andere stopt, afgeladen vol, want carpoolen vinden we fijn. De groep telt 22 personen, waaw …. En later sluiten nog een aantal mensen aan…

Wandeling Knokke / Het Zwin

Op 6 april, trokken we onze veters aan voor een wandeling in de omgeving van het mondaine Knokke, maar ligt de nadruk vooral op de beleving van de mooie natuur in Het Zwin ! We werden er opgewacht door het sympathieke koppel Els en Ilse van de familie , echte ‘ locals’ die voor ons een mooie tocht hebben uitgestippeld …, waarvoor dank !

Bergen / Mons

Met een gevoel van ‘wij vertrekken op schoolreis’, waren we vroeg uit de veren en reeds in het station van Oostende rond 8 uur, behoorlijk vroeg voor een zondagmorgen, maar toen konden we nog niet weten dat dit alles meer dan de moeite waard zou zijn … Met een twaalfkoppige ploeg, waaronder 2 nieuwkomers, vertrokken we gezellig keuvelend richting Bergen.

Wandeltocht 2 maart 2014

Onze eerste wandeltocht verliep onder een lekker lentezonnetje van aan de tramhalte "Renbaan" in Bredene. We verwelkomden blij twee nieuwe gezichten, Wim en Stefaan. Via de duinen, voor alle duidelijkheid met onze kleren aan, liepen we over het naakstrand richting Vosseslag. Daar ging de wandeling via het mooie bosje, dwars door een reuzekinderspeeltuin voor de kleinsten onder ons, tot in de Haan.

Nacht van de musea

Een culturele uitstap met Polaris in het kader van de nacht van de musea. Het Stadsmuseum was door de meesten van ons niet echt gekend en bleek meer dan de moeite waard. Heerlijk om er verwelkomd te worden door Guy De Schrijver, vrijwilliger bij Polaris en medewerker, onthaalbediende bij De Plate.

Sparkle 2014

Polaris straalt op Sparkle! Een mooie afvaardiging van Polaris leden is afgezakt naar Gent om samen met een kleine 1000 anderen te stralen op Sparkle, dé benefiethappening georganiseerd door çavaria ten voordele van de Holebifoon. Een racem bekende gasten waren uitgenodigd, awards werden uitgereikt en daarna brak het feestje echt los. De brave onder ons zijn met de laatste trein weer richting Oostende vertrokken, al de anderen hebben stevig doorgefeest en zijn de volgende dag in de vroege uurtjes op de een of andere manier ook thuisgeraakt. Super organisatie, super ambiance , volgend jaar zijn we er zeker weer bij, dank je wel çavaria, it was the place to be !

Filmfestival Oostende 2013

Op donderdag 12 september hadden we afspraak op het prestigieuze filmfestival van Oostende. Daar had Polaris voor de allereerste keer een samenwerking tot stand gebracht. In de rubriek \' Vlaamse films\' die avond werden ook twee films gedraaid rond het holebi-thema. Bavo Defurne, regiseur, gaf een korte inleiding die avond waarna we de films \'Boven is het stil\' en \'Kus me zachtjes\' te zien kregen.

Uitstap naar Brussel 2013

Op zondag 9 juni deed Polaris een stapje in Brussel. We deden dit onder de deskundigheid van onze eigen gids die ons alle verborgen en toffe plekjes leert kennen.

Regenbooghappening mei 2013

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Polaris ook in 2013 de Regenbooghappening in Oostende op zaterdag 4 en zondag 5 mei. De Regenbooghappening staat deze keer in het thema van ’10 jaar holebi-huwelijk’ en ‘Rainbow-families’. Sfeer, ambiance en gezelligheid troef met live optredens van o.a. Veerle Delember (alias ‘Zeerleef‘) en Katrien Snoeys.

Regenbooghappening mei 2012

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Polaris ook in 2012 de Regenbooghappening in Oostende in mei.

Vrouwendag 2012

De aanwezigheid van Polaris ging niet onopgemerkt voorbij op de vrouwendag. De fel gekleurde regenboogstand sprong in het oog en nodigde de bezoekers uit tot interactie en participatie. Het gekozen thema was ‘hoogtijd voor een andere wereld’.

(meer foto’s vind je op onze Facebook-pagina)

In samenwerking met