sensoa.be SENSOA needs you!

SENSOA is massaal opzoek naar vrijwilligers voor het Mannenseksteam die willen helpen bij het uitdelen van condoompochetten en andere preventiemateriaal tijdens “The Belgian Pride.”

Zoals vorige edities zal dit jaar het team Mannenseks  (www.mannenseks.bevan Sensoa terug mee van de partij zijn tijdens de ‘The Belgian Pride’ in Brussel op 17 mei 2014. Dit zal gebeuren in verschillende shiften.

Uit de mail van de preventiewerker:

De Pride shift: 13h – 17h30.

De Pride in Brussel zal plaats vinden op 17 mei 2014. Ik verwacht iedereen die graag wil deelnemen aan deze shift om om 13h in het ChirolokaalHet adres is Kolenmarkt 85 1000 Brussel (zie wegbeschrijving: zie wegbeschrijving :http://g.co/maps/pde7a ). Eens iedereen er is kan er een korte briefing volgen en daarna maken we er een groot feest van met onze praalwagen en hopelijk ben jij er ook bij.

Eens de parade voorbij (vermoedelijk rond 17h30) is gaan we terug naar het Chirolokaal waar jullie kunnen omkleden en bij deze dan zit jullie shift erop

De Village shift: 18h – 20h.

Ik verwacht jullie hier ten laatste tegen 17h45 aan het Chirolokaal. Het adres is Kolenmarkt 85 1000 Brussel (zie

wegbeschrijving:http://g.co/maps/pde7a ). Waar we nog een uitdeelactie ondernemen in de Village en waarschijnlijk een barronde zoals vorige jaar.

Wat goed is om te weten is dat diegene die aan één van deze shiften meehelpt hun vervoerskosten volledig worden terugbetaald en  jullie gratis kunnen blijven feesten op één van de party’s.

Voor we beginnen met de crazyness van de pride nog enkel praktische vragen.

1. Welke shift wil je doen?

2. Wat zijn jullie contactgegevens: voor en familienaam, adres, gsm nummer, bankrekeningnummer.

3. Wat is jullie maat S, M, L, XL of XXL. Dit is voor onze shirt.

En als laatste … heb je vrienden die ook graag willen  meedoen stuur deze informatie gerust maar door, hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Groetjes van het ganse team Mannenseks.

In samenwerking met