logo van facebook Polaris op Facebook

Sedert een kleine week hebben we dankzij de inspanningen van Elizabeth De Coninck een facebookpage. Met de page brengen we de laatste nieuwtjes dichter bij jou. Al onze activiteiten komen voortaan ook netjes in een Facebookevent te staan. Deel het event, laat het automatisch in jouw agenda verschijnen, stel vragen via de event-pagina… De integratie en interactiemogelijkheden zijn virtueel eindeloos!

Maar toch was één page niet genoeg. Daarom: deel nieuwtjes, start intrigerende discussies of verkondig er jouw liefde voor Polaris: het kan allemaal in de facebookgroup! Reeds bij de start van deze site kan je de group vlot bereiken met de grote “find us on Facebook”-knop in de hoofding van deze site.

We hebben in dezelfde periode ook kortstondig een tweede group opgericht. Deze is echter al heel snel overbodig geworden. Tijdens de Raad van Bestuur van 10/02/2014 hebben we dan besloten om deze tweede group te verwijderen omdat het toch een beetje verwarrend was. Onze excuses voor diegene die wat duizelig of gedesoriënteerd is geworden door het in- en uitvliegen van groups!

In samenwerking met