logo Polaris Polaris verhuist!

Tegen het einde van januari 2014 zal Polaris het pand aan de Groentemarkt te Oostende verlaten.

Het bestuur van Polaris is al enige tijd bezig een nieuwe en geschiktere locatie te zoeken. Een werk dat behoorlijk wat tijd vraagt, maar we willen dan ook een locatie vinden waar onze leden, bezoekers en sympathisanten zich thuis kunnen voelen.

Tot we een definitieve huisvesting gevonden hebben, zullen we een tijdelijk onderkomen zoeken, zodat Sabine (onze coördinator) haar werk kan verder zetten.

Via onze website www.polaris-wvl.be houden we je op de hoogte van onze activiteiten en waar deze doorgaan.

Eens binnen springen zal, eens we de Groentemarkt verlaten hebben, niet lukken, maar geen nood!
Heb je behoefte aan een gesprek met Sabine of één van de andere medewerkers van Polaris, stuur ons dan een mailtje en we maken een afspraak.

Bereikbaarheid

Om onze bereikbaarheid te optimaliseren hebben we een aantal zaken op punt gesteld:

  • onze website blijft als vanouds www.polaris-wvl.be. Via onze website houden we jullie nauwlettend op de hoogte van onze activiteiten en waar deze precies doorgaan.
  • ons e-mailadres blijf ook hetzelfde info@polaris-wvl.be, maar daarnaast hebben we een aantal nieuwe e-mailadressen geactiveerd, waardoor ook individuele personen of groepen personen binnen Polaris bereikbaar zijn. In de contactpagina geven we je een overzicht van de diverse e-mailadressen. We vragen wel om deze enkel te gebruiken als je echt één van deze personen of groepen nodig hebt. Ben je niet zeker, mail dan gewoon naar info@polaris-wvl.be en onze coördinator zal uw mail doorsturen naar de persoon die uw vraag verder behandelt.
  • onze vaste telefoonlijn wordt vervangen door een mobiel nummer, zijnde 0487/24.02.34. Voor het eerst is Polaris dus ook bereikbaar via SMS!
  • ondervind je problemen met onze website? Contacteer dan onze webbeheerder en redactieploeg via webmaster@polaris-wvl.be. We proberen het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
In samenwerking met