Di Rupo-strikje Polaris verzet Bergen

Op bezoek bij Elio Di Rupo of niet, we gaan op stedenbezoek naar Bergen!
Zondag 16 maart 2014, vroeg uit de veren, zeg niet dat we niet sporen want dat doen we wel !

We sporen met de trein van 08.11 uur naar Bergen, waar we om 10.39 uur aankomen en worden opgewacht door een tweetalige professionele stadsgids die we geboekt hebben bij de toeristische dienst.

Zij zal met ons Bergen verzetten en ons meenemen op een boeiende tocht doorheen de stad … die niet alleen de thuisstad is van Monsieur Elio di Rupo, icoon voor onze doelgroep, maar zich ook volop voorbereidt om in 2015 cultuurhoofdstad te worden van Europa.

Een niet te missen ‘opportunité’ dus voor diegenen die houden van mooie steden, cultuur en fijn gezelschap!

’s Middags zullen wij de kans hebben om een maaltijd te nuttigen in de befaamde, maar democratisch geprijsde ‘Salon des Lumières’, rue du Miroir (info en prijzen op hun website www.salondeslumieres.com).

Wat de dag verder nog allemaal aan verrassingen inhoudt, zal je merken als je er bij bent!

Voor de trein kunnen we railpassen gebruiken (€7,60/enkele rit of €15,20 in totaal), de maaltijden en dranken onderweg zijn individueel af te rekenen.

Iedereen is welkom, een bijdrage voor de kosten van de gids komt voor leden op €12,-. Andere liefhebbers en sympathisanten betalen €15,-.

Wij voorzien de terugtocht na ‘le verre de l’au-revoir’ met de trein van 19.21 uur en aankomst in Oostende om 21.43 uur.

Graag tijdig inschrijven via mail op info@polaris-wvl.be.   Je inschrijving is definitief na ontvangst van je overschrijving op onze rekening van Polaris – IBAN BE18 7380 1871 5665 met vermelding van je naam en ‘Mons’ of ‘Bergen’

P.s.: een lidmaatschap bij Polaris kost slechts €15,- voor een jaar en kan je via mail aan info@polaris-wvl.be en via overschrijving op onze rekening nog regelen voor je deelname, zodat je al meteen kan genieten van 3 € korting!

Et pour les Wallons … la même chose   :-)

In samenwerking met