relax2 flyer Relax 2

Amfi Theaterproducties, het enige professionele holebi-theatergezelschap in Vlaanderen bestaat 10 jaar , start vanaf vrijdag 24 oktober 2014 met RELAX 2.

Graag willen wij met de andere lhbt-verenigingen in West-Vlaanderen afspreken voor de voorstelling in Brugge. Stuur ter coördinatie een mail aan onthaalmedewerkers !

Amfi Theaterproducties heeft de afgelopen jaren als holebi-theatergezelschap een mooie reputatie opgebouwd met producties over maatschappelijke taboes, actuele problemen of verdoken emoties. Een insteek vanuit de leefwereld van holebi’s bracht hen met ‘Passie’ al in New York en Parijs, maar ook ‘Verlangens’ ‘Relax’ en ‘Zoon Lief’ wisten in eigen land een publiek van meerwaardezoekers aan te spreken. Met de nieuwe productie ‘RELAX 2 ,  doet Amfi een theatertour door Antwerpen, Gent, Leuven , Brugge enz….

Relax2

‘De sauna heropent zijn deuren.  Na een grondige opknapbeurt zijn ze in Relax weer helemaal paraat on de massa gasten te ontvangen.  Het water staat op koken en de damp beslaat de deuren. Maar de tijd eist zijn tol en wat ooit glorieerde als de grootste sauna van de stad, is nu slechts een schim van wat ooit geweest is.  De leidingen ratelen, de douche pruttelt en de tegels vallen van de muur.  Bovendien komt er bezoek van bovenaf om te controleren of er nog toekomst zit in de sauna.

De bankrekening springt in het rood en de gemoederen laaien op.

Kunnen Bjorn, Gert en Sander de schijn hoog houden of valt het finale doek over Relax 2 ?’

 

‘Relax 2′, de sequel op ‘Relax’ van Amfi Theaterproducties, gaat vanaf 24 oktober op tournee door Vlaanderen. ‘Relax 2′ toont het leven zoals het is in een homosauna op zijn retour.

Wanneer? 24-25 oktober en 7-8-14 November 2014 om 20.15 uur
Waar? Theater LeftBanq Halewijnlaan 80 2050 Antwerpen Linkeroever

Wanneer? Donderdag 6 november om 20.00
Waar? Theater Tinnenpot Tinnenpotstraat 21 9000 Gent

Wanneer? Donderdag 13 november om 20.30
Waar? CC Brugge Biekorf Sint jacobsstraat 8 8000 Brugge

Wanneer? Zaterdag 15 november om 20.30
Waar? CC Leuven

Graag willen wij deze productie onder de aandacht brengen bij het grote publiek . 

Cast: Kristof Goffin gekend van Kniezwengel , Reuben De Boel Speelde mee als enige Belg In de Musical ABBA in Frankrijk en is één van de vaste  stemmen bij Disney Productions.

Eddy Kips is momenteel te zien  in Familie en Nick De Schutter is een opkomend talent.

 

Link van de trailer www.amfitheaterproducties.be

 

Info en Tickets 070 22 22 40

Prijs tickets 15€

 

In samenwerking met