gent-logo Stadswandeling Gent & “De Valse Teefjes” 19 oktober

Op 19 oktober 2014 vertrekken we om 9u44 met de trein naar Gent Sint Pieters.

Onze greeter (Wat is een Greeter?) Denis zal ons verwelkomen aan de voorkant van het station om 10u30. Dan maken we een flinke wandeling via de stationsbuurt en het STAM, om zo richting binnenstad te trekken en samen te genieten van wat er zoal leeft die zondag.

Voor ‘s middags zullen we een broodjeszaak aandoen of iets waar iedereen kan zitten en wat vooral niet al teveel tijd in beslag neemt.

Daarna wandelen we verder om dan rond 14u30 aan de fantastische Minardschouwburg te eindigen.

Wie het filmpje over de Greeters heeft bekeken (zie link hierboven) weet, dat we dus geen stoffige gids moeten verwachten: alles gebeurt uit de losse pols en met Denis’ volle goesting en passie voor de stad Gent. Geen ellenlange opsomming van jaartallen en namen dus maar wél leuke en persoonlijke anekdotes

Veel vragen stellen en opmerkingen maken mag (lees: MOET) -> Denis gaat graag in dialoog!

Er is geen letterlijk vast programma- alleen een kader (omdat de show van de Valse Teefjes om 15u begint): alles hangt af van de input en interesse van de groep, en van wat we tegenkomen op ons pad

Dus, stap goed mee en blijf bij de groep om het best te genieten van Gent en de verhalen van Denis!

… en laat ons vooral hopen op stralend weer.

 

Na de show (deelname is uiteraard niet verplicht), zal onze groep opnieuw samenkomen voor een aperitief-wandeling en etentje.

 

Bekijk de prachtige teaser voor “Ghent in Motion”:

In samenwerking met