polaris_wandeling_059 Verslag “Polaris trekt de stoute schoenen aan”

Zondag 2 maart, onder een lekker lentezonnetje start onze eerste Polaris wandeling aan de tramhalte Renbaan in Bredene. We verwelkomen blij twee nieuwe gezichten, Wim en Stefaan. De wandeling gaat naar de Visserskapel van Bredene waar we een kaars doen branden voor de toekomst van Polaris, you never know ! Via de duinen, voor alle duidelijkheid met onze kleren aan, lopen we over het naakstrand richting Vosseslag. Daar gaat de wandeling via het mooie bosje, dwars door een reuzekinderspeeltuin voor de kleinsten onder ons, tot in de Haan.

Na een rustpauze en een verwarmend glaasje gaat de tocht in De Haan via de ‘ concessie’ met haar erg mooie gebouwen recht naar het standbeeld van Albert Einstein. Tot slot begeven we ons naar Brasserie Beaufort waar ook Myriam ,Ben en Berthil ons vervoegen en we de namiddag gezellig keuvelend met een warme hap hebben afgesloten.

Een welgemeende dank aan Nicole en Karina voor het voorbereidend werk. Deze eerste wandeling was zonder meer een voltreffer, goed gezelschap, mooi en afwisselend parcours, prachtig weer, spijs en drank…

Een ‘dank je’ aan alle aanwezigen voor de gezelligheid en een zeer warme welkom aan onze drie nieuwkomers, Wim, Stefaan en Berthil.

Een mooie aftrap voor vele mooie wandelingen die laat ons hopen, nog volgen, en remember : bij Polaris “ you’ll never walk alone” !

Bekijk de foto’s van deze activiteit in onze fotopagina

In samenwerking met