vrijwilligers belgian pride 2014 gezocht Vrijwilligers voor Belgian Pride 2014 gezocht!

Op zaterdag 17 mei  is het weer zover: dan is het Belgian Pride 2014 in Brussel, het jaarlijks evenement voor en door holebi’s en transgenders. Inderdaad, voor en door, en daarom rekenen we weer op onze vrijwilligers om er een onvergetelijke dag van te kunnen maken. Als je interesse hebt in één van de volgende taken, laat het ons dan zeker voor 5 mei weten!

Opbouw en afbraak wagen en stand

Creativiteit is voor jou geen vies woord en je weet van aanpakken? Dan ben jij de persoon die ons kan helpen met het optuigen van de praalwagen en de stand. De vruchten van jouw arbeid zijn te zien tijdens de hele parade en ongetwijfeld ook in de pers nadien.

Veiligheidsbegeleider en/of Flyeraars (promoboys & -girls)

Ben je niet bang om een vrachtwagen te begeleiden door een drukke menigte en durf je controle uitoefenen? Dan ben jij ongetwijfeld de geknipte persoon om voor ons mee de veiligheid te garanderen.
Wil jij wel mee verkiezingskrantjes in het thema sport uitdelen tijdens de optocht? Dan rekenen we op jou om die met je grootste glimlach en uitbundige persoonlijkheid aan de duizenden aanwezigen te overhandigen.

Bemanning stand en verkoop gadgets 

Geef je graag een woordje uitleg over onze inhoudelijke boodschap of ben je een geboren verkoper. Dan is de stand misschien iets voor jouw.

Interesse om het nuttige aan het aangename te koppelen samen met al je vriendenkennissen of heel je vereniging? Laat ons dan snel weten waarmee jij ons wilt helpen via ons inschrijvingsformulier.

Vragen? Contacteer Sam Smit van çavaria op  sam.smit@cavaria.be

Hopelijk Tot snel!

Het Pride team van çavaria

 

In samenwerking met